Interview από Ευδαίμων

Συζητήσεις για την Ελληνική Hip-Hop Σκηνή και τα διάφορα συγκροτήματα.

Interview από Ευδαίμων

Postby kolopaidi on Sat Jan 26, 2008 11:15 pm

smal interview @ www.zitani.de by Kolopaidi

Μέσα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας καταφέραμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να μιλήσουμε με τον Ευδαίμων, band member των Αφοί Στραβαλέξη & Σια. Αποκάλυψε αποκλειστικά στο zitani.de τα μελλοντικά του σχέδια αλλά αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν τον ίδιο.


Καλησπέρα Διονύση! Επιτέλους τα λέμε εμείς οι δύο. Κατευθείαν στο θέμα λοιπόν..., τι να περιμένουμε λοιπόν γενικώς αλλά και ειδικώς;

Καλησπέρα και σε εσένα Παναγιώτη. Όντως μας πήρε λίγο χρόνο να συντονιστούμε..., οι ρυθμοί της καθημερινότητας βλέπεις μας κρατάνε δεμένους. Την ερώτηση σου θα την απαντήσω από το ειδικό στο γενικό. Όσον αναφορά το προσωπικό μου solo δίσκο έχω να πω πως ο μισός δίσκος είναι έτοιμος σε παραγωγές πάντα Dj Alx και Dj Smartie Al. Θα ολοκληρωθεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ή το απαιτήσουν. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχει κίνηση. Ήδη έχει δρομολογηθεί ένα δισκογραφικό mixtape με 12 κομμάτια σε παραγωγές Alx, Smartie Al και Morris. Μετά το «Ξεχνάμε» το οποίο ήταν και το πρώτο street single σύντομα έρχεται και το δεύτερο το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την κυκλοφορία. Θα υπάρχει συμμετοχή έκπληξη και θα είναι σε παραγωγή Smartie. Σε ότι έχει να κάνει σχέση με το γενικό πλαίσιο είμαστε σε μια φάση αναδιοργάνωσης. Πάντα τρέχουν project αλλά όπως προείπα πρέπει να υπάρξουν οι συνθήκες για να δουν το φως της δημοσιότητας. Απλά για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα χώρια από το δικό μου project τρέχει και ένα project Αφοί Στραβαλέξη & Σια, σχεδόν έτοιμος είναι και ο δίσκος του Smartie και πολλά άλλα. Ο Βαλάντης με τον Αλέξανδρο τα τρέχουν αυτά όποτε δε θέλω να πω κάτι το οποίο θα είναι ανακριβές.

Μάλιστα! Ενδιαφέροντα όλα αυτά. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Ποιά είναι η σχέση σου με Alx, Τάκι Τσαν και Smartie;

Κοίτα για εμένα ο Βαλάντης, ο Τάκης και ο Αλέξανδρος είναι η συνέχεια της οικογένειας μου. Ο καθένας σημαίνει πολλά για εμένα και δε πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τι έχουν κάνει για εμένα.

Ο Ευδαίμων εμφανίζεται πολύ σοβαρός ντόμπρος και σταράτος! Γενικά έχεις να βάλεις σε τάξη κάποιους ανθρώπους ή κάποια πράγματα;

Ύπουλη ερώτηση..., κοίτα επειδή είναι το ίδιο περίπου θέμα με το οποίο καταπιάνομαι στο επερχόμενο κομμάτι δε θα ήθελα να πω πολλά. Αυτό που έχω να πω είναι πως το Hip-Hop στην Ελλάδα έχει γίνει πολύ δήθεν και όλοι προσπαθούν να γίνουν rappers χωρίς να το κατέχουν κάνοντας "Παφ-Νταντι-λίκια". (αν υπάρχει τέτοια λέξη...)

Ποια σημασία έχουν για σένα οι Αφοί Στραβαλέξη & Σια; Δεν είναι και λίγο να είσαι band member με τους καλύτερους του είδους στην Ελλάδα...

Κοίτα μέσω των «Αφών» μου δόθηκε η ευκαιρία να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς και να γίνω ευρύτερα γνωστός. Είναι ένας από τους λόγους που χρωστάω πολλά στον Βαλάντη και στον Τάκη και δε θα πάψω ποτέ να τους ευχαριστώ δημόσια γιααυτό.

Κάτι τελευταίο θα σε δούμε ζωντανά σύντομα;

Κοίτα στα τέλη Ιουλίου θα εμφανιστώ μαζί με τον Smartie και τον Morris στην πόλη μου στο Κιάτο όπου είμαστε καλεσμένοι στην Rock Συνάντηση. Ο Κώστας ο Καραμπέτσος κάνει πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά και έχει την στήριξη μου. Θα εμφανιστούμε μάλλον την πρώτη ημέρα. Σύντομα θα έχουμε το τελικό πρόγραμμα και τις αφίσες. Στο www.myspace.com/evdemon και στο http://www.rocksinantisikiatou.gr/ θα υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες αλλά θα υπάρξει και μαγνητοσκοπημένο υλικό μετά το πέρας της συναυλίας.

Διονύση χάρηκα πολύ που τα είπαμε φίλε. Καλές δουλειές και καλή συνέχεια!

Και εγώ χάρηκα Παναγιώτη που τα είπαμε και σε ευχαριστώ!

[align=center]Image
Fanis Afanis, EvDaimon, O-Live, Taki Tsan, DJ-Alx[/align]
User avatar
kolopaidi
New member
New member
 
Posts: 12
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:46 pm
Location: munich

Return to Ελληνική Σκηνή

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron