Εισβολέας and friends - Ανταπόκριση 24/03

Συζητήσεις για την Ελληνική Hip-Hop Σκηνή και τα διάφορα συγκροτήματα.

Εισβολέας and friends - Ανταπόκριση 24/03

Postby kolopaidi on Wed Mar 26, 2008 11:05 pm

Αποκλιστηκό from zitani.de (den ksexname pote tous filous geitones mas ;-) pou kseroun ta zn stixakia ap ekso san proseuxh)

Και ναi! Το άτομο που όλοι τόσο αγαπάμε έκανε το θαύμα και την έκπληξή και εμφανίστηκε μετά από καιρό στην σκηνή. Μετά την έξοδο του Εισβολέα και του Φάνη Αφανή σκάει ξαφνικά ο Τάκης στην μέση βγάζει την ζακέτα, χαιρετά τον κόσμο αρπάζει το μικρόφωνο και γίνετε απλά ...της ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Αλλά ας το πάμε όμως από την αρχή.

Λυπόν. Σκάμε στο Gagarin στις 22.45. Μπαίνουμε και ήταν πάνω στη σκηνή οι Φιλική Εταιρεία που μας εντιπωσίασαν τόσο που πλέον τους έχουμε στην favorite λίστα μας. Ο Sifu Versus ήταν βραχνιασμένος και ταλαιπωρημένος όπως είπε και ο ίδιος και δεν ράπαρε και με τον καλύτερο του εαυτό. Σαν σύνολο ήταν γαμάτοι.

Μετά τη Φιλική Εταιρεία ανέβηκαν στη σκηνή Ανάφλεξη με Έκπτωτο Άγιο. Εντάξει το παλικάρι τα σπάει. Κάτι παραπάνω απο χάλια το παιδί, ράπαρε κατι αντιφασιστικά τραγούδια, με τη βαριά φωνή και έκανε τον κόσμο να ξεφαντώσει αρκετά. Με λίγα λόγια ανέβασε αρκετά το κέφι του κοινού με κάποια πολύ δυνατά τραγούδια του.

Και ερχόμαστε στο μεγάλο συμβάν. Ανεβαίνει ο DJ στη σκηνή και βάζει ενα τραγουδάκι με μπουζουκάκι. Βγαίνει ο Φάνης Αφανής, παίρνει ενα μικρόφωνο και πάει και κάθεται ήρεμα σε μια γωνία. Μέσα στην ησυχία ακούγεται η φωνή του Εισβολέα να λέει "...αααχ, τι ωραία που την έχουμε βρεί εδω στον τεκέ μας" και συνεχίζει "...αααχ μαύρο χάλι είμαστε ρεεε..., μαύρο χάλι" και χώνει ενα τραγούδι της Σκοτεινής Πλευράς μαζί πάντα με τον Γέλωντα. Άρχισε τις χαιρετούρες του ο Είσβο και ο Φάνης και συνεχίζουν το show. Kάποια στιγμή χώνει ο Είσβο ένα στιχο "και που είναι ο Τάκης Τσαν;" και σκάει άνας Τάκης απο τα δεξιά της σκηνής σκυφτός-σκυφτός με τη ζακέτα του, τη βγάζει αρπάζει ενα μικρόφωνο και αρχίζει να γνέφει προς το πλήθος! Πήρε φωτιά το Gagarin σε εκείνη τη φάση. ΧΑΜΟΣ! Για να ξέρουν μερικοί μερικοί ότι στα ΖΝ life γίνετε πάντα σησμός χωρίς να είναι το κοινό μας εκεί! Ακολούθησε μια παρουσία με πολλά τραγούδια απο Τιγρέ Σποράκια και εν συνέχεια ακούστηκαν τραγούδια όπως το "Χαλαρουϊτα", το "Δεν ειναι κακό", τη "Σούζι", το "Όχ αμαν αμαν", το "Θυμάμαι, ποτε δεν ξεχνώ" και άλλα πολλά.

Ο Φάνης Αφανής έδωσε πολλά χαιρετίσματα στον Χαρμάνη εκει στην Κυπρο και συμπλήρωσε ο Ειβολέας "ναι χαιρετίσματα στον Χαρμάνη στο παλικάρι εκει κάτω". Κάποια στιγμή σε ένα από τα τραγούδια που ακούστικαν άρχισε ενας τυπάς να χωρεύει Breakdance στη μέση του Gagarin και οταν σταμάτησε τελείωσε το τραγούδι. Πλησιάζει ο Τάκης κοντά στο πλήθος και λέει "...εσυ φίλε μου πρέπει να πας στο so you think you can dance...", και του κάνει νόημα και λέει και ο Είσβο μεταξυ άλλων "Ναί φίλε, στο so you think you can dance πρέπει να πας, εκει παν οι καλοι..." Τα συμπεράσματα δικά σας...

Να σημειωθεί οτι δεν ήταν γεμώτος ο χώρος, δηλαδή δεν ηταν το κοινώς λεγόμενο "πίτα". Παρόν ήταν και πολλά πιστά μέλη του Forum μας ανάμεσα σε αυτούς ο Dion, ο Azotos και ο Amarp.

more fotos KAI videos @ www.zitani.de (and soon www.zitani.gr)

http://www.zitani.de/images/lives/gagarin2403/gagarin01.jpg http://www.zitani.de/images/lives/gagarin2403/gagarin04.jpg
User avatar
kolopaidi
New member
New member
 
Posts: 12
Joined: Sat Jan 26, 2008 10:46 pm
Location: munich

Return to Ελληνική Σκηνή

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron