Gate32 - Albanian Antifa και προβοκατόρικα κουραφέξαλα...

Εδώ συζητήστε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Keep it clean!

Gate32 - Albanian Antifa και προβοκατόρικα κουραφέξαλα...

Postby GiaNt on Fri May 09, 2008 2:21 am

Αυτή τη γελοιότητα την έχει πάρει πάμπολλες φορές το μάτι μας στο διαδίκτυο. Έχει εξαπλωθεί τόσο που βρίσκει κανείς σχεδόν σε κάθε εθνικιστικό χώρο, διάφορους ελληνάρες να ωρύονται με πρόσχημα το Gate32 και να στέλνουν στο πυρ το εξώτερον τους Αλβανούς.

Αυτός που βρίσκεται από πίσω, παρουσιάζεται παντού ως δήθεν ομάδα "αναρχικών Αλβανών" και με ανθελληνικές εμπρηστικές δηλώσεις και βίντεος κάνει το παν για να προκαλέσει μίσος εναντίων του, το οποίο προκαλούμενο μίσος ασφαλώς δεν περιορίζεται μόνο σε αυτόν, αλλά εξαπλώνεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με Αλβανούς και Αλβανία, όπως και σε αναρχικούς.
Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος αυτού του καραγκιόζη.

Φυσικά δεν πρόκειται ούτε για Αλβανό, ούτε για αναρχικό.

Προτού προχωρήσουμε όμως σε λεπτομέρειες, για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, καλό θα ήταν να σφίξετε το στομάχι και να ρίξετε μια ματιά στο χυδαίο του blog:
[Το blog τους φυσικά το αποθηκεύσαμε γιατί είναι πολύ πιθανό να προβούν σε αλλαγές μετά από αυτή τη δημοσίευση (είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια)]

1) Screenshot1 2) screenshot2
Πηγή: http://gate32.wordpress.com/

Πέραν των χυδαίων ύβρεων, των προσβολών και της σαχλότητας -αυτών δηλαδή που παρατηρεί με την πρώτη ματιά κάποιος ανυποψίαστος- υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το τι ακριβώς είναι αυτός ο σαλτιμπάγκος και σε τι αποσκοπεί.

Το ότι ΔΕΝ είναι Αλβανός, αυτό δεν διαπιστώνεται μόνο από τα άπταιστα ελληνικά του, αλλά και από το γεγονός ότι αν και φανατικός Αλβανός -όπως παρουσιάζεται- ουδέποτε έχει γράψει κάτι αλβανικό.
Και δε μιλάμε μόνο για το blog του, αλλά και για την εντονότατη παρουσία του στο youtube, όπως και στο myspace, αλλά και σε όλα τα φόρουμ στα οποία έχει γραφτεί ως τώρα για να κάνει την προβοκάτσια του διαφημίζοντας το "έργο" του.

Όπου "Gate32", όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε ούτε ίχνος αλβανικού κειμένου, ούτε καν ένα σύνθημα στα αλβανικά. Τίποτα.
Ενώ το αυτονόητο είναι, ότι αν ήταν όντως αυτού του είδους ο φανατικός Αλβανός που παριστάνει, σίγουρα θα έγραφε που και που και κάτι στα αλβανικά, και όλο και θα συμμετείχε σε καμιά αλβανική συζήτηση με άλλους φανατικούς Αλβανούς.
Όπως συμβαίνει με τέτοιους πχ εδώ ή εδώ. Αλλά.. τίποτα.

Παριστάνει τον χίπ-χόπερ..
Γράφει χυδαία ανθελληνικά στιχάκια γεμάτο μίσος και ύβρεις, όσο πιο προκλητικά γίνεται, και με τη συνοδεία του κατάλληλου instrumental sound (που βρίσκεται πανεύκολα στο νετ ή φτάχνει με ένα απλό software), ραππάρει κατ' αυτόν τον τρόπο που μέχρι και ο Κατέλης θα έπεφτε κάτω από τα γέλια.
Από την άθλια ποιότητα του ήχου της μουσικής, όπως και από το μικρόφωνο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται ούτε καν για χόμπι.
Είναι απλά το εργαλείο για την προβοκάτσια που θα προκαλέσει πολύ περισσότερο μίσος εναντίον των Αλβανών και των αναρχικών απ' ότι θα προκαλούσε ένα σκέτο υβριστικό κείμενο.

Και αφού "φιλοτεχνήσει" το "έργο" του τρέχει από φόρουμ σε φόρουμ για να το διαφημίσει, με σκοπό να ανάψει τα αίματα και να δημιουργήσει αντιπάθεια και μίσος.
Δυο τυχαία παραδείγματα:

Image
Πηγή: http://www.forums.gr/showthread.php?p=649246#post649246
(σ.σ.: το "είμαι οικονομικός μετάναστης δεύτερης γενιάς Αλβανός" το ανέφερε φυσικά για να προλάβει να δικαιολογήσει τα πολύ καλά ελληνικά του)

Image
Πηγή: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=10&p=1114016

Το ότι ΔΕΝ είναι αναρχικός ούτε κατά διάνοια, το διαπιστώνει πολύ απλά κανείς από τις από τις εθνικιστικές κορώνες του υπέρ της Αλβανίας.

Ένας αναρχικός ουδέποτε υπερηφανεύεται και δη με φανατισμό για την εθνικότητά του, όπως και ουδέποτε απειλεί άλλους εξαιτίας και μόνο της εθνικότητάς τους. Αυτά είναι κουσούρια εθνικιστών και ρατσιστών.
Κουσούρια που ξεχειλίζουν σε αυτό το "video clip" που γύρισε μαζί με μερικούς άλλους βαρύβλακες:
[Gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=8567112446477906741[/Gvideo]
Όποιος αντέξει και δει προσεκτικά αυτή την προβοκατόρικη αηδία μέχρι το τέλος, διαπιστώνει ότι όλες οι απειλές που εκτοξεύονται από τους δήθεν Αλβανούς κατά των Ελλήνων, είναι ακριβώς αυτά τα γελοία επιχειρήματα και μυθεύματα που αναπαράγονται από την ελληνική ξενοφοβική ακροδεξιά για να δαιμονοποιήσουν τους Αλβανούς και τους μετανάστες γενικότερα.

Image

Δηλαδή με αυτό το video clip επιχειρείται να επιβεβαιωθεί η ελληνική ακροδεξιά μυθολογία που αναπαράγεται στα γνωστά ξενοφοβικά λημέρια και κατατόπια:

* Ότι οι Αλβανοί είναι αιμοβόροι και βάρβαροι,
* ότι μας κλέβουν, μας σκοτώνουν και μας βιάζουν (βλέπε βίντεο στο λεπτό 07:34),
* ότι θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα ("η χώρα μας ανηκει"),
* ότι μετά το Κόσοβο σειρά έχει η Ελλάδα,
* μέχρι και εκείνος ο αστείος αστικός μύθος ότι ο Οδυσσέας Τσενάι θα ηγηθεί του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα.

Image

Το κάψιμο της σημαίας και της αγίας γραφής είναι φυσικά το bonus για να εξοργιστούν ακόμα περισσότερο οι Έλληνες εναντίον των Αλβανών.
Φυσικά έπρεπε να γίνει αναφορά και στη Μακεδονία, την οποία χαρακτηρίζουν σλαβική. Πράγμα ανήκουστο για φανατικό Αλβανό, μιάς και ξέρουμε πόσο πολύ συμπαθούν τους Σλάβους. Σιγά μη τους δώσουν και τη Μακεδονία.
Αλλά είπαμε.. στόχος είναι να εξοργιστούν οι Έλληνες και να μισήσουν τους Αλβανούς. Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν και τόσο πολύ ρόλο.
Βέβαια, το πόσο νοήμων μπορεί να θεωρηθεί κάποιος Έλληνας που εξοργίζεται με τέτοιες σαχλαμάρες, αυτό πάλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..

Οι προβοκάτορες αυτοί όμως κάπου το παράκαναν με τους ανθελληνικούς τους στίχους και μάλλον από υπερβάλλοντα ζήλο, σε ορισμένα σημεία ξεφεύγουν από τις προσβολές εναντίον των Ελλήνων και προσβάλλουν τους ίδιους τους εαυτούς -σαν Αλβανοί που υποτίθεται ότι είναι- λέγοντας ότι ο βιασμός είναι στη φύση του Αλβανού και ότι αυτό είναι το albanian way (...)
Κάτι τέτοιο δε θα το έλεγε ούτε ο πιο φανατικός Αλβανός εθνικιστής, διότι αποτελεί τεράστια ύβρη για ολόκληρο τον αλβανικό λαό.
Αυτό το παραστράτημα των προβοκατόρων, αφήνει ξεκάθαρα να διαφανεί εναντίων ποιών ακριβώς ενεργούν.


Ήρθε και στο JUNGLE-Report βέβαια αυτό το Gate32, ψάχνοντας δήθεν για συμπαράσταση και παρηγοριά για την "αδικία" που βίωσε στο ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ, γνωρίζοντας πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα δύο σάιτς (δεν ήρθε τυχαία εδώ).
Το κουτοπόνηρο σκεπτικό δεν ήταν άλλο από το να μας κάνουν κατά κάποιο τρόπο σύμμαχο ενάντια στο ΝΕ.Ο.Σ. ώστε έτσι να στιγματιστούμε ότι στηρίζουμε Αλβανούς ανθέλληνες. Ιδού ένα απόσπασμα από το εν λόγω σχόλιο με το δήθεν αγανακτισμένο ύφος και τις εμπρηστικές δηλώσεις:
Image
Ολόκληρο το σχόλιο εδώ

Έκανε όμως ένα πολύ τραγικό λάθος στο ξεκίνημα:
Image

Ποτέ ένας αναρχικός δεν κάνει λόγω για "συναγωνιστή". Στην αργκό του αναρχικού υπάρχει μόνο ο "σύντροφος". Το "συναγωνιστής" είναι αποκλειστικότητα του εθνικιστικού χώρου και της ακροδεξιάς.
Φαίνεται τον κ. Gate32 τον έφαγε η συνήθεια..


Η προβοκάτσια όμως του Gate32 δεν περιορίζεται μόνο στους Αλβανούς. Συμπεριλαμβάνονται όπως είπαμε και οι αναρχικοί και η αντίφα.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η ονομασία που επέλεξαν "Albanian Antifa", όπως και το σύμβολο των αναρχικών με το οποίο κοσμούν το blog και τα video τους.
Image

Έτσι γίνονται οι αιώνιοι εχθροί των εθνικιστών -οι "άπλυτοι"- αυτομάτως εχθροί των Έλληνων, μιάς και υπάρχει συσχετισμός με ανθέλληνες Αλβανούς.

Καθόλου τυχαία δεν είναι και η επιλογή των links που "προτείνουν" στο blog τους:
Μερικά γνωστά αντιφασιστικά και αναρχικά blogs: Αντιφασιστική Δράση, ANTIFA, destroyfascism, Youth against Racism

Ένα αντιμιλιταριστικό: antimilitarism.gr

Τους γνωστούς στο youtube Giantakos & lianokladi (Urfus), που έχουν κάνει εφιάλτη τη ζωή των εθνικιστών.

Τον διαρκώς ασκούντα κριτική στην εκκλησία Ροΐδη.

Το πολύ καλό προοδευτικό Don't kiss the frog.

Φυσικά οι αφεντιές μας, που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμαστε και με banner.

Και ασφαλώς το Indymedia και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, που αποτελούν αυτή τη στιγμή τη No1 πηγή έμπνευσης στα εθνικιστικά charts για παντός είδους φαντασιακού σεναρίου ελληναράδικης συνωμοσιολογίας.


Με λίγα λόγια, τα links περιέχουν τους πιο γνωστούς μπαμπούλες για τον συντηρητικό εθνικιστικό χώρο.
Το κουτοπόνηρο σκεπτικό για αυτές τις επιλογές συνδέσμων παραμένει το ίδιο:
"Κοιτάξτε ποιούς προτείνουν οι ανθέλληνες Αλβανοί. Τους αναρχικούς, τους αντίφα, τους κατά της εκκλησίας, τους προοδευτικούς, τους αντιρατσιστές, κλπ. Άρα για να προτείνουν αυτούς, πάει να πει ότι αυτοί τους εξυπηρετούν. Άρα και αυτοί εχθροί.."

Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση για να σκεφτεί κάποιος έτσι, είναι να κατέχει τον εγκέφαλο του μπουνταλά. Δηλαδή αυτόν ακριβώς τον εγκέφαλο που απαιτείται για να φάει κάποιος την εμφανέστατη προβοκάτσια των δήθεν Αλβανών και δήθεν αναρχικών του Gate32.

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι παρά τον έντονο αλβαναραδισμό τους, που προβάλουν τόσο έντονα υπερβαίνοντας κάθε υπερβολή, στη λίστα τους δεν υπάρχει ούτε ίχνος από αλβανικό λινκ.

___________________________________________


Αυτό πάντως που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση αλλά και θλίψη με αυτή την ιστορία, είναι το πόσο χαμηλού επιπέδου και ασύλληπτης φτήνιας θλιβερά ανθρωπάρια υπάρχουν στην κοινωνία, που με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, με πολύ κόπο και κάνοντας ότι περνάει από το χέρι τους, κατασκευάζουν με δόλο τεράστια σενάρια μόνο και μόνο για να ενοχοποιήσουν και να προκαλέσουν μίσος και βία σε άλλους επειδή είναι άλλοι.

Θύματα μιας παιδείας που απέτυχε στο να διδάξει πως σκέφτονται, δημιουργώντας αυτοφυλακισμένους στη βία και στη λατρεία του μίσους.

Άρθρο απο: http://jungle-report.blogspot.com/2008/ ... ntifa.html
User avatar
GiaNt
Elite member
Elite member
 
Posts: 1391
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:23 pm
Location: Δράμα

Postby GiaNt on Fri May 09, 2008 2:22 am

Αναδημοσιεύω και το σχόλιο μου στο blog αυτό:
Λοιπόν τα συγκεκριμένα "καλόπαιδα" ξεκίνησαν απο το ποιοτικότατο forum του ΠιχΠοχ.gr, ως μια παρέα ρατσιστών που στρέφονταν εναντίον του Αντιρεβιζιονιστή. Ο Αντί είναι μετανάστης απο την Αλβανία, κάνει μουσική hip hop ( http://www.myspace.com/antirev ) και είναι αναρχικός (αναρχικός, δηλαδή καμία σχέση με ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων). Αργότερα δημιούργησαν το ANTI_FANS για να συκοφαντήσουν τον αντιρεβιζιονιστή ( http://www.myspace.com/gate32 ). Να συμπληρώσω πως ήμουν μάρτυρας όταν ο Αντιρεβιζιονιστής τους έβριζε στο IRC σε ένα κανάλι που είχαν δημιουργήσει #Anti_FANS πράγμα που αποδεικνύει πως ο Αντιρεβιζιονιστής όχι μόνο δεν έχει καμία ιδεολογική ομοιότητα με αυτούς, αλλα τους κατακρίνει.

Έπειτα εξελίχθηκαν σε ένα μηχανισμό προβοκάτσιας για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον Αλβανών και Αναρχικών. Είχαν μάλιστα δημιουργήσει ένα βίντεο με κάποιον που παρίστανε των Αλβανό, προσπαθώντας να μιλήσει σπαστά ελληνικά, και αναφερόταν σε προβοκάτορες του indymedia που υποθάλπτουν φασίστες! Το βίντεο κατέβηκε για άγνωστο λόγο (προφανώς το διέγραψαν γιατί η προβοκάτσια τους έκανε μπάμ).

Πάρτε και ένα άλλο δείγμα οπου κάνει μπαμ η ηλιθιότητα των προβοκατόρων. Στο http://www.kryphoscholio.com/pol...olywatch16.html μεταξύ άλλων αναφέρει VIVA LA VICTORIA ANTI! HAIL ANTI! OUR PRIDE IS OUR LOYALTY TO ANTI! (ANTI είναι ο αντιρεβιζιονιστής)

Εκτός απο την ηλιθιότητα τους απόδειξη αποτελεί το οτι ενώ τον Απρίλιο του 2007, με αποκαλούσαν σε μήνυμα που μου έστειλαν μέσω του Myspace, προβοκάτορα του indymedia και χίλιες δυο άλλες βλακίες, θέτοντας με αντίπαλό τους, και αυτή τι στιγμή στο blog τους φιλοξενούν σύνδεσμο για το Blog μου (giantakos.blogspot.com), προφανώς θέλοντας να με θέσουν μέτοχο στις ιδέες τους.

Φυσικά ένα κάρο φασιστοειδών έσπευσε να παρουσιάσει την "κακιά συμμορία ρατσιστών και ταυτόχρονα αναρχικών".. Στην αρχή είχε γέλιο.. Πλέον η προβοκάτσια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, και πολύ καλά έκαναν οι ζουγκλάδες και ανέδειξαν το θέμα. Φυσικά το κράτος γνωρίζει μόνο πως να μαντρώνει αντι-λιάκουρες.. Γιατί να προχωρήσει σε έρευνα και ανεύρεση νομικής φόρμουλας για να σταματήσουν φαινόμενα προβοκάτσιας; Μια χαρά στρέφεται ο κόσμος εναντίον Αλβανών και αναρχικών.. Τα πιτσιρίκια τους κάνουν το καλύτερο δωράκι.
User avatar
GiaNt
Elite member
Elite member
 
Posts: 1391
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:23 pm
Location: Δράμα

Postby Decayer on Fri May 09, 2008 2:48 pm

Ότι να 'ναι πελλέ. Ωραία μελέτη, εχάλασε μου τη μέρα μου λλίον αλλά που τη στιγμή που κάποια πράματα συμβαίνουν πρέπει τζιαι να φκαίνουν στην επιφάνεια. Εν είχα ξανακούσει για τούτους η τούτο τον τύπο πιο πριν αλλά φαίνεται ότι μάλλον χρησιμοποιά τεσ μεθόδους του για να παραπλανήσει ένα ολόκληρο έθνος που αμυνόμενοι νομίζουν ότι οι εχθροί τους εν οι Αλβανοί γιατί εν κόφκει ο νους τους. Τζιαι αφού το μίσος θρέφει μίσος ο τύπος ήβρεν τον καλλύττερο τρόπο να εναντιώσει πολλούς εναντίον των Αλβανών τζιαι να πετύχει τον στόχο του. Δυσστυχώς επειδή στην πραγματική ζωη εν θα εμπορούσε να γίνει τούτο το πράμα τζιαι αν ο κόσμος ήξερε την ταυτότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου η αντεπίθεση ήταν να επικεντρωθεί πάνω του, ο τύπος χρησιμοποιά ενα username για να περάσει την προπαγάνδα του με ανορθόδοξους τρόπους τζιαι απλά η πλειοψηφία εν πολλα αφελής για να καταλάβει ότι χρησιμοποιά αντίστροφη ψυχολογία. Το internet όπως φαίνεται μπορεί να γίνει τρομοκρατικό εργαλείο. Συγχαρητήρια ξανά για τη δημοσίευση.

Image

Pale Throated Three Toed Sloth
User avatar
Decayer
Trampampoline
Trampampoline
 
Posts: 1018
Joined: Fri Apr 25, 2003 6:00 pm
Location: The Laboratory

Postby GiaNt on Fri May 09, 2008 4:57 pm

ο τύπος χρησιμοποιά ενα username για να περάσει την προπαγάνδα του με ανορθόδοξους τρόπους τζιαι απλά η πλειοψηφία εν πολλα αφελής για να καταλάβει ότι χρησιμοποιά
αντίστροφη ψυχολογία.


Πάρα πολύ σωστός ορισμός του τρόπου προβοκάτσιας που χρησιμοποιεί!!
User avatar
GiaNt
Elite member
Elite member
 
Posts: 1391
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:23 pm
Location: Δράμα

Postby Elf16 on Fri May 30, 2008 12:21 am

kai mou lete twra pws autos ta kanei auta ola apla kai omorfa gia na ferei se polemo Ellada-Alvania?
User avatar
Elf16
Elite member
Elite member
 
Posts: 434
Joined: Fri Sep 30, 2005 1:31 pm
Location: World of Warcraft

Postby GiaNt on Mon Jun 02, 2008 1:22 pm

Elf16 wrote:kai mou lete twra pws autos ta kanei auta ola apla kai omorfa gia na ferei se polemo Ellada-Alvania?


Για να καλλιεργήσει τον ρατσισμό εναντίον των Αλβανών. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω, και δε νομίζω όλα αυτά τα χρόνια να έχω πει κάποιο ψέμα για να μη με πιστέψετε.
User avatar
GiaNt
Elite member
Elite member
 
Posts: 1391
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:23 pm
Location: Δράμα


Return to Διάφορες συζητήσεις

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron